Home Socialer 5 Tips om indruk te maken op je date

5 Tips om indruk te maken op je date

5 min read
0
10
382

Krijg jij al koude rillingen als je alleen al aan daten denkt? Heb je na elke date zo’n gevoel dat ze je waarschijnlijk nooit meer wilt zien en kom je daarna 3 dagen niet meer online op Whatsapp? In dit artikel geef ik je vijf tips waarmee jij bij je volgende date echt de juiste indruk achterlaat.

1. Zorg dat ze zich speciaal voelt
Als je haar op de eerste date als een prinses behandelt heb je het halve werk al gedaan. Een goed begin is immers het halve werk en je date als een prinses behandelen is een goed begin ;). Vrouwen (en meisjes) waarderen dit heel erg. Ze voelen zich graag speciaal en jij kan ze dit gevoel geven door bijvoorbeeld de deur voor haar open te houden en haar stoel voor d’r aan te schuiven.

2. Concentreer je volledig op je date
Je focus moet gedurende de volledige date op haar liggen. Dit is ook heel belangrijk. Ook al loopt Paris Hilton langs jullie tafeltje, jij bent met jouw date bezig en laat je niet afleiden. Het is vreselijk gênant voor je date als ze tegen je aan het praten is en jij bent ondertussen naar een andere dame aan het kijken. Doe dat niet, focus!

Zorg ook dat je je date recht in de ogen aankijkt. Ondanks dat je best zenuwachtig kunt zijn als je voor het eerst met iemand hebt afgesproken, is het heel belangrijk dat je hem of haar aankijkt.

3. Praat absoluut niet over eerdere relaties
Misschien heb je goede herinneringen over een eerdere relatie of heb je juist iets op ontzettend gênante wijze verknalt. Wat het ook is, jouw date heeft hier totaal geen interesse in. Het kan misschien wel grappig zijn om hierover te beginnen, maar negen van de tien keer pakt het negatief uit. Door over het verleden te beginnen laat je haar zien dat je dit niet goed los kunt laten. Ook al is dit misschien bij jou niet het geval, dan kan het alsnog zo opgevat worden. Laat het verleden gaan en ga verder met je leven. Leer om te leven en te laten leven.

4. Wees eerlijk en authentiek
Zoals de persiflage van Sander van de Pavert van onze koning al zegt: ‘het is belangrijk dat je authentiek blijft’. Wees gewoon lekker jezelf. Als je dat niet doet komt ze er op een gegeven moment toch wel achter hoe je echt bent en zal de relatie een stuk minder kans van slagen hebben. Als jullie niet bij elkaar passen dan is dat jammer, maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

5. Houd je ogen open en observeer!
Als je met je date bent is het belangrijk dat je goed oplet op wat ze doet, hoe ze zich gedraagt en wat ze zegt. Je hoeft heus niet op elke voetstap die ze neemt te letten, maar onthoud de kleine dingen waar ze je over verteld, zoals bijvoorbeeld haar favoriete eten, haar lievelingskleur of haar favoriete bloemen. Als jij dan op de volgende date met deze soort bloemen aankomt, zal ze zich erg gewaardeerd voelen en het idee hebben dat jij echt om haar geeft.

Onthoud deze vijf tips en je volgende date zal ongetwijfeld een groot succes worden.

Load More Related Articles
Load More By Vito
Load More In Socialer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…