Home Productiever 8 Krachtige Tips voor Beginnende Internet Ondernemers (deel 2)

8 Krachtige Tips voor Beginnende Internet Ondernemers (deel 2)

4 min read
0
0
434

Als je deel één van dit artikel nog niet hebt gelezen raak ik je aan dat zeker nog even te doen. In dit artikel de laatste helft van de acht tips die ik je beloofd heb.

5. Verifieer

Als je aan het orienteren bent naar nieuwe methodes binnen internetmarketing is het belangrijk dat je niet te veel let op foto’s van cheques of statistieken van de inkomstenpagina van degene die de betreffende website gemaakt heeft. Zo’n foto is heel makkelijk te maken als je een beetje verstand hebt van Photoshop. Hetzelfde geldt voor testimonials. Persoonlijk neem ik deze alleen serieus als ik echt kan verifieren wie de persoon daadwerkelijk is. Wil je zelf gebruik maken van testimonials of klantervaringen op je website laat mensen jou of jouw product dan bijvoorbeeld via facebook beoordelen.

6. Blijf ten alle tijden positief en gefocussed

Dit is een tip die ik niet vaak genoeg kan geven op welk aspect van persoonlijke groei dan ook. Als je kijkt naar het meerendeel van de succesvolle internet ondernemers en sowieso van succesvolle mensen in het algemeen zijn dat altijd de meest positieve. Vaak ook de meest toegewijden. Gaat het even niet zoals je wilt dan is het heel belangrijk dat je toch vol blijft houden. Een pad zonder obstakels leidt slechts zelden naar een interessante bestemming.

7. Organiseer!

Houd al je activiteiten bij en bewaar al je belangrijke documenten overzichtelijk in mappen. Zowel digitaal als documtenten die je per post krijgt toegestuurd. Werk elke dag je belangrijkste mailtjes weg en bewaar daarvan de belangrijkste in een mapje. In elk emailprogramma kun je wel mapjes aanmaken om de belangrijskte mailtjes op groepen te sorteren. Zorg ervoor dat je alles wat je op je pc hebt staan binnen 30 seconden kunt vinden. En probeer je bureaublad zo leeg mogelijk te houden. Ik heb zelf alleen mijn belangrijkste programma’s op m’n bureablad staan.

8. Gedraag je netjes

Overdrijf niet in het promoten van je website op het vlak van bijvoorbeeld het versturen van emails, of het vragen van likes. Je wilt niet bekend komen te staan als een of andere spammer. Je kunt je potentiele klanten veel beter waardevolle informatie toesturen. Dan ontwikkel je relaties die veel waardevoller zijn dan mensen die op je website komen doordat ze een spam emailtje hebben gehad. Als ze al komen natuurlijk, en die kans is zeer klein.

Ik hoop dat je deze acht tips direct gaat toepassen en ik wens je bij deze veel succes in het opzetten van jouw online onderneming!

Load More Related Articles
Load More By Vito
Load More In Productiever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…