Home Socialer De 3 Categorieën Waarin een Dame jou Indeelt

De 3 Categorieën Waarin een Dame jou Indeelt

3 min read
0
10
522

Nog voordat jij op een vrouw afstapt heeft ze je hoogst waarschijnlijk al in één van deze drie categorieën geplaatst. In dit artikel lees je welke categorieën dit zijn en wat de voor- en nadelen hiervan voor jou zijn.

Categorie 1: Ze vind je leuk
Het kan zijn dat je op iemand lijkt die ze mag of leuk vind, of dat jij je precies zo kleed als die ene leuke collega van haar. Wanneer je er een beetje als een gemiddelde man uitziet zul je bij ongeveer 10% van de vrouwen in deze categorie vallen. Als je in deze categorie valt heb je een streepje voor op de rest. Wat je hier vervolgens mee doet is natuurlijk volledig aan jou. 😉

Categorie 2: Ze vind je niet leuk
Heb je wel eens gehad dat je een persoon tegenkwam en diegene bij voorbaat al direct niet mocht? Mensen hebben van nature de eigenschap om andere mensen in categorieën in te delen. Het kan zijn dat je op een ex van haar lijkt of dat je gewoon onzeker overkomt. Ook hier geldt dat de gemmidelde man één op de tien keer in deze categorie wordt geplaatst, maar wanneer je in deze categorie valt is het heel lastig om haar van gedachten te laten veranderen.

Categorie 3: Ze heeft nog niet besloten
In de meeste gevallen, de overige 80% dus voor de gemiddeld uitziende man, heeft een vrouw nog niet direct besloten of ze jou leuk vindt. Dit is positief nieuws, je kunt namelijk nog alle kanten op, en als je een beetje je best doet maak je zeker een kans.

Nu is het voor jou belangrijk om ervoor te zorgen dat je leven zodanig op orde is dat jij vol zelfvertrouwen op haar af durft te stappen. Balans is heel belangrijk in een succesvol leven en als alle aspecten van je leven in balans zijn straal je dat uit. Vrouwen merken dat en vinden zelfverzekerdheid van nature aantrekkelijk.

Load More Related Articles
Load More By Vito
Load More In Socialer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…