Home Socialer Kunnen we nog Vrienden Blijven?

Kunnen we nog Vrienden Blijven?

3 min read
0
10
756

Het leven is geen romantische Hollywood film, anders zou iedereen wel een gelukkig liefdesleven leiden en zou er voor iedereen na elke relatie een ‘happy end’ mogelijk zijn. Het komt wel eens voor dat één van de partners aan het einde van de relatie voorstelt om vrienden te blijven. Dat is in een film misschien mogelijk, maar kan dit ook in het echt?

Als jouw ex aan je vraagt of je nog vrienden wilt blijven na het verbreken van de relatie, zet dit je natuurlijk aan het denken. Zou het echt kunnen? Hoe zou je dit voor elkaar kunnen krijgen net na alles wat jullie hadden is ingestort? Het is beleefd om instemmend te antwoorden, maar van binnen snap je waarschijnlijk wel dat het lastig is om een goede vriendschap op te bouwen met je ex-geliefde.

Mensen die deze vraag zelf aan hun ex stellen of hier serieus over nadenken hebben vaak nog niet helemaal door waar ze aan beginnen. Zeker in de eerste maanden na het verbreken van de relatie zal het moeilijk zijn om goed met elkaar om te kunnen gaan. Jullie hebben beide nog herinneringen aan de relatie en het kan best lastig zijn om deze gevoelens te verwerken.

Het komt ook wel eens voor dat je na enkele dates al het gevoel hebt dat het niet gaat lukken. Om netjes een einde aan de relatie te maken kun je dan voorstellen om toch maar verder te gaan als vrienden, maar je weet wel dat de kans niet zo groot is dat jullie daadwerkelijk goede vrienden blijven. Het is wel mogelijk, maar het vergt van beiden partijen heel veel moeite.

Misschien dat het jou wel lukt, je kunt het natuurlijk altijd proberen, maar mijn advies voor jou is om er niet te veel tijd in te steken. Blijf niet hopen dat er misschien toch weer een relatie mogelijk is. Je kunt beter verder zoeken naar een nieuwe partner. Er zijn genoeg vissen in de zee en er is er heus wel één voor jou bij!

Load More Related Articles
Load More By Vito
Load More In Socialer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…