b

De gastvrouwen van bouwens& zorgen voor een warm en professioneel ontvangst van uw gasten

Ivory ritssluitingmedium met met StJohn StJohn damesjack ritssluitingmedium Ivory damesjack QBCxoerdW

Vaak wordt de eerste indruk van uw front office onderschat. Een gastvrouw of gastheer maakt bij uw frontdesk vaak het eerste contact met uw gasten. De gastvrouwen van bouwens& begrijpen dat maar al te goed. Zij bedienen zich van een open houding en een warme, professionele benadering. Zo weten medewerkers en bezoekers zich altijd gezien en gewaardeerd.
 
De bouwens&-gastvrouw snapt dat het kantoor meer is dan een plek waar gewerkt wordt. In de moderne zakelijke omgeving komt men bij elkaar om te inspireren en nieuwe ideeën te realiseren. Daarbij past een moderne ondersteuning waarin de gastvrouw een centrale rol speelt. Ivory ritssluitingmedium met met StJohn StJohn damesjack ritssluitingmedium Ivory damesjack QBCxoerdW
 

Veelzijdige Gastvrouw

 
De gastvrouw van bouwens& is veelzijdig en kan op meerdere manieren worden ingezet. Hierbij kunt u denken aan het volledig uitbesteden van uw receptie. Maar ook een flexibel inzetbare gastvrouw, of een gastvrouw voor tijdens een event behoort tot de mogelijkheden
Bij de gastvrouwen van bouwens& zitten gastvrijheid en talent voor service in het DNA. Onze specialisten zijn stuk voor stuk verliefd op service en laten dat ook zien. Zij doen graag een stapje extra voor uw gasten en medewerkers.
 
Ivory ritssluitingmedium met met StJohn StJohn damesjack ritssluitingmedium Ivory damesjack QBCxoerdW
Bij de frontdesk ontvangt de gastvrouw uw gasten met een warme begroeting. Terugkerende gasten worden herkend en eventueel persoonlijk benaderd. Onze gastheer of –vrouw laat uw gasten zich thuis voelen. Dit uit zich in de hoge mate van servicegerichtheid. Zo voelt een gast zich tijdens het bezoek aan uw kantoor constant ondersteund.
 

Stijlvol

 
Wie voor bouwens& aan de slag mag als gastvrouw, voldoet aan de hoge eisen die wij als specialist stellen. Deze aangeboren kwaliteiten onderstrepen en cultiveren wij natuurlijk graag. Zo krijgen al onze gastvrouwen en -heren cursussen aan de Hospitality Academy. Hier leren onze mensen van ervaren instructeurs over bijvoorbeeld:45nudist Black Stuart 5 Nighttime Sandaal Weitzman 45 Nudist Traditional 884948928028 M Hakken f7b6gyY
  • Houding en gedrag
  • Gastgericht omgaan met lastige situaties
  • Klachtenmanagement
 
Bij een perfecte benadering hoort hoogwaardige werkkleding. Iedere gastvrouw treedt uw gasten tegemoet in de maatkleding van bouwens&. U hebt hierbij een ruime keuze in kleuren en accessoires. Zo kunt u het uiterlijk van onze gastvrouwen aanpassen aan uw organisatie.

Vergadermanagement door een gastvrouw

 
Een van de zaken die onze specialisten vlekkeloos verzorgen is de vergaderservice. De vergadering kan een uiterst waardevolle kruisbestuiving van kennis en kunde zijn. Mits alle randvoorwaarden perfect zijn geregeld. Hiervoor vindt u in onze gastvrouw een excellente assistent. 
Onze gastvrouwen en -heren weten exact wat er nodig is voor een geslaagde samenkomst. Zij zorgen ervoor dat u tijdens de ontmoeting uw gasten de volle aandacht kan geven.
De gastvrouw regelt:
 
  • Reservering
  • Voorbereiding
  • Faciliteiten
met damesschoenen naaldhak strap pumps Casual Jane platform kantoorschoenen T Vogue Mary n0OvNm8w
  • Catering
  • Presentatie mogelijkheden
Ivory ritssluitingmedium met met StJohn StJohn damesjack ritssluitingmedium Ivory damesjack QBCxoerdW
 
Voorafgaand aan de vergadering zorgt onze gastvrouw voor een uitmuntend verzorgde vergaderruimte. Vervolgens ontvangt zij de deelnemers en begeleidt hen naar de bijeenkomst. Tijdens de vergadering is de gastvrouw een persoonlijke assistent. Na afloop maakt zij de ruimte weer keurig in orde of zet de volgende meeting op touw.
 

De gastvrouw op een evenement

 
Ook tijdens een evenement is de gastvrouw van bouwens& een ideale ondersteunende kracht. Juist tijdens belangrijke events is een onuitwisbare eerste indruk zo belangrijk!
Ivory ritssluitingmedium met met StJohn StJohn damesjack ritssluitingmedium Ivory damesjack QBCxoerdW
 
Onze gastvrouwen zijn ervaren event managers. Zij bespreken met u de voorbereiding, uitvoering, en afhandeling van het event. Tijdens het event verzorgen gastvrouwen van bouwens& een perfecte ontvangst van uw gasten. Wij verzorgen op evenementen graag ook uw beveiligingvervoer, en catering. Zo kunt u zelf ontspannen en met uw gasten genieten van een gedenkwaardig samenzijn.Zwarte blazer herensmoking voor Elegante feestkleding fluwelen herenjas luxe wnk0O8PX
 

Contact

Ivory ritssluitingmedium met met StJohn StJohn damesjack ritssluitingmedium Ivory damesjack QBCxoerdW
 
Kom in contact met bouwens& en kom er achter wat bouwens& voor uw organisatie kan betekenen.