Home Rijker Review: MySurvey

Review: MySurvey

2 min read
0
0
357

Uniek aan MySurvey is de loterij, waarbij deelnemers elke maand kans maken op een behoorlijk geldbedrag. Verder kun je natuurlijk ook geld verdienen door het invullen van vragenlijsten en enquêtes. Het verdiende saldo kun je vervolgens uit laten keren in de vorm van cadeaubonnen. Deze kun je besteden bij onder andere Bol.com, Ikea en de Bijenkorf. Punten doneren aan een goed doel is bij deze website ook mogelijk.

Lightspeed Research

Deze organisatie verzorgt wereldwijd enquêtes en onderzoeken. Zo ben je er dus van verzekerd dat je betrouwbare onderzoeken voor je kiezen krijgt. Toch wordt ervoor gezorgd dat je uitsluitend onderzoeken krijgt die bij jou passen. De uitslagen van de onderzoeken worden gepubliceerd in Amerikaanse media zoals de Wall Street Journal en Time Magazine.

MySurvey, één van de grootsten

Vanwege het grote aantal leden is MySurvey uitgegroeid to één van de grotere consumentenpanels wereldwijd. Aan de andere kant zijn ze ook een zeer belangrijke aanbieder van de informatie voortkomend uit de marktonderzoeken. Toch gaan ze erg verantwoord met jouw privacy om en jouw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

[mks_button size=”large” title=”Bezoek MySurvey” style=”squared” url=”https://ds1.nl/c/?wi=234577&si=8386&li=1414085&ws=” target=”_blank” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”fa-external-link” icon_type=”fa” nofollow=”1″]
Load More Related Articles
Load More By Vito
  • Zo Word je Rijk!

    Geld maakt niet gelukkig, maar een gebrek aan geld maakt wel ongelukkig. Als je er te wein…
  • Review: i-Say

    Bij i-Say krijg je betaald voor het invullen van enquetes. De website is onderdeel van Ips…
  • Review: Waardevolle Mening

    Waardevolle Mening is een dienst die je beloont voor deelname aan marktonderzoek. Je wordt…
Load More In Rijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…