Home Rijker Review: Toluna

Review: Toluna

2 min read
0
10
356

Bij Toluna krijg je een leuke beloning voor het invullen van onderzoeken en enquêtes. Dat kan bij meerdere websites en is op zich geen uniek concept. Wat echter wel kenmerkend is voor Toluna is een andere optie. Je kunt polls creëren en daarmee peilen of andere gebruikers jouw mening delen.

De Onderzoeken

De partners van Toluna bestaan voornamelijk uit onderzoeksbedrijven. Een enqeute of vragenlijst invullen kost ongeveer een kwartier tot 20 minuten. De vergoeding is afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Je kunt op deze manier je mening geven over producten en diensten van bedrijven. Per onderzoek wordt met een aantal korte vragen bepaald of jij voor dat onderzoek in aanmerking komt.

Beloningen

Het mooie aan deze website vind ik persoonlijk dat je hier gewoon een uitbetaling aan kunt vragen die op een bankrekening naar keuze gestort zal worden. Dat is helaas niet bij elke website in deze categorie mogelijk. Je krijgt vaak een beloning in de vorm van een cadeaubon. Natuurlijk kun je daar bij Toluna ook voor kiezen, maar als je voorkeur uitgaat naar een bedrag op je bankrekening dan kan dat hier.

[mks_button size=”large” title=”Bezoek Toluna” style=”squared” url=”https://ds1.nl/c/?wi=234577&si=8373&li=1403349&ws=” target=”_blank” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”fa-external-link” icon_type=”fa” nofollow=”1″]
Load More Related Articles
Load More By Vito
  • Zo Word je Rijk!

    Geld maakt niet gelukkig, maar een gebrek aan geld maakt wel ongelukkig. Als je er te wein…
  • Review: i-Say

    Bij i-Say krijg je betaald voor het invullen van enquetes. De website is onderdeel van Ips…
  • Review: Waardevolle Mening

    Waardevolle Mening is een dienst die je beloont voor deelname aan marktonderzoek. Je wordt…
Load More In Rijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…