Home Socialer Zo Presenteer je Jezelf op de Juiste Manier

Zo Presenteer je Jezelf op de Juiste Manier

5 min read
0
10
690

Veel mensen vinden het lastig om te bedenken wat ze op hun profiel bij een datingsite moeten schrijven. Bij elke datingsite kun je een profiel opstellen, ook als je een gratis profiel hebt. Op deze pagina kun je een kort stukje informatie over jezelf en een foto plaatsen. Wat je over jezelf schrijft op dit profiel is ontzettend belangrijk. Het is de eerste indruk die je potentiële nieuwe partner van jou heeft. Ditzelfde gaat op voor de foto die je plaatst.

Wanneer je je net aangemeld hebt voor een datingsite wil je natuurlijk direct beginnen met het zoeken naar een nieuwe partner. Veel nieuwe daters laten daarom hun profiel leeg of schrijven snel een paar regeltjes. Als je serieus op zoek bent naar een nieuwe vlam is het verstandig om een goed profiel op te stellen dat laat zien wie jij bent. Uiteindelijk kan dit het verschil maken tussen jou en de rest van de daters.

Bij het opstellen van een goed online dating profiel moet je op deze puntjes letten:

De lengte
Probeer een profiel te schrijven dat genoeg over jou zegt, maar toch nog iets te raden overlaat. Je hoeft heus geen zes pagina’s over jezelf te schrijven. De kans dat mensen dat helemaal gaan lezen is nihil. Bovendien is het zo dat als je daadwerkelijk op date gaat met iemand die alles al over je gelezen heeft er natuurlijk weinig gespreksstof overblijft.

Wees jezelf
Het is makkelijk om te liegen op je online profiel, maar als je een date hebt is de kans groot dat je door de mand valt. Als je op je profiel schrijft dat je 1.95m bent en je komt met je 1.70m aanlopen dan is dat gelijk duidelijk. Ook als je ergens over liegt dat minder makkelijk te ontdekken is, moet je niet vergeten dat een leugen geen goed begin van een relatie is. Probeer ook niet om een klein beetje te liegen om jezelf net iets leuker over te laten komen. Wees gewoon jezelf!

Maak gebruik van humor
Dat is een goede manier om je profiel van de anderen te onderscheiden. De meest succesvolle profielen bevatten een stukje humor. Je kan er bijvoorbeeld een grap in verwerken waar je om moet lachen, maar het beste kun je er iets van maken wat alsnog betrekking heeft op jouw persoonlijkheid. Wees creatief!

Upload een foto!
Zelfs de meest verlegen mensen zijn benieuwd met wie ze praten, als je geen foto upload zul je een stuk minder serieus genomen worden. Jij kijkt zelf toch ook niet bij profielen zonder foto? De meeste datingsites bieden een functie waarmee je kunt filteren op profielen met foto. Daar maken de meeste daters dan ook gebruik van.

Onthoud dat je nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken, dus maak er iets leuks van. Veel succes met het vinden van jouw nieuwe partner!

Load More Related Articles
Load More By Vito
Load More In Socialer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…