Home Rijker Zo Word je Rijk!

Zo Word je Rijk!

4 min read
0
10
543

Geld maakt niet gelukkig, maar een gebrek aan geld maakt wel ongelukkig. Als je er te weinig van hebt zul je er waarschijnlijk regelmatig over wakker liggen en misschien wel dringend op zoek zijn naar een manier om er meer van in je leven te krijgen.

Sommige mensen zijn wanhopig op zoek naar geld, maar wat diegenen niet begrijpen is dat dat juist extra obstakels vormt. Hoe meer je focust op het feit dat je meer geld nodig hebt, hoe meer je erin gaat geloven dat je zonder geld niet gelukkig kunt zijn. Daardoor raak je gefrustreerd als het niet snel genoeg komt. En als je gefrustreerd bent duurt het nog langer voordat je uiteindelijk je doel bereikt.

Daarom is het belangrijk dat je het idee dat je veel geld nodig hebt laat gaan. Zolang je op de juiste weg richting je doelen zit en je voldoende geld hebt om de rekeningen te betalen en te eten, is er niks aan de hand. Als je minder focus legt op het verkrijgen van geld zul je meer tijd hebben voor je gezin, je geliefden en plezier in je leven.

Wat voor veel mensen ook een blokkade vormt is het feit dat ze denken dat er een verschil is tussen arm en rijk zijn, alsof het een verschil is tussen hier en daar. Ze geloven dat als je arm bent, je op één punt bent en wanneer je rijk bent op punt 2. Die gedachte moet je laten varen. Of je nu veel geld hebt of weinig, jij blijft dezelfde persoon.

Stop met jezelf druk maken over hoe je meer geld in je leven gaat krijgen. Jij bent een doorzetter die op zoek is naar verbetering in z’n leven, anders had je dit artikel niet gelezen. Dat is een goede eigenschap. Jij komt er heus wel.

Houd je ogen open voor kansen die zich voordoen en speel erop in als je ze ziet. Maak je niet langer druk over de manier waarop je er gaat komen, maar ga ervan uit dat je er komt. Gun jezelf rust in je hoofd. Als je vertrouwt in jezelf en erop vertrouwt dat jij er wel gaat komen, stel je jezelf open voor kansen en zul je je een stuk prettiger voelen.

Load More Related Articles
Load More By Vito
  • Review: i-Say

    Bij i-Say krijg je betaald voor het invullen van enquetes. De website is onderdeel van Ips…
  • Review: Waardevolle Mening

    Waardevolle Mening is een dienst die je beloont voor deelname aan marktonderzoek. Je wordt…
  • Review: OpinieLand

    Verdienen met online enquetes invullen is heel gemakkelijk bij Opinieland. Ieder kwartaal …
Load More In Rijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Drink jij Genoeg Water? Zo Kom je Erachter!

Wat is er nou verfrissender dan een lekker glas water. Zelf drink ik er dagelijks minimaal…